Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Αγρόκτημα Γεωργίου


Το αγρόκτημα Γεωργίου αποτελεί εδώ και τριάντα και πλέων χρόνια μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο της πτηνοτροφίας και της ζωικής παραγωγής συνδυάζοντας την αγάπη της για την φύση, την βαθιά γνώση του αντικειμένου και την απαρέγκλιτη τήρηση των παραδοσιακών μεθόδων παραγωγής.

Το 1970 σε μια έκταση 150 στρεμμάτων στην Τανάγρα Βοιωτίας, κατάφυτη από ελαιόδεντρα , συσσωρεύουμε την εμπειρία, την τεχνογνωσία, και με γνώμονα τις προδιαγραφές και τις επιστημονικές γνώσεις , δημιουργούμε ένα πρότυπο αγρόκτημα παραγωγής ζώντων, με απώτερο σκοπό την απαράμηλη ποιότητα των προϊόντων μας.

Το 2002, υλοποιούμε μια ιδέα χρόνων, δημιουργώντας την ατομική εμπορική επιχείρηση «Αγρόκτημα ΓΕΩΡΓΙΟΥ» - Πρωτοπορώντας προσφέρουμε τα προϊόντα μας νωπά (κοτόπουλα και προϊόντα κοτόπουλου) απευθείας στην κουζίνα του καταναλωτή μέσω διανομής κατόπιν παραγγελίας (delivery).

Το 2007, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία , εμπλουτίζουμε την γκάμα των προϊόντων μας , προσθέτοντας όλα τα υπόλοιπα κρεατικά και με σκοπό την αρτιότερη και αποτελεσματικότερη οργάνωση, μετατρεπόμαστε σε Ανώνυμη Εταιρεία, με βασικό στόχο την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών απαράμιλλης ποιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου